Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Gave demo's op het innovatiepad van Kennispark Twente

Campus Café de Summer Festival editie

Op 8 juli vindt van Campus Café de Summer Festival edition plaats op het Kennispark Twente. Een heel fijn excuus om iedereen weer even live te zien. En deze editie wordt gehouden op het Innovatiepad bij de Broodbode, precies voor onze voordeur!

08 juli

Locatie

Innovatiepad op het Kennispark Twente
7521 PL Enschede

Gave demo's op het Kennispark

Campus Café de Summer Festival editie

Wat kun je verwachten? Allerlei gave demo's van de verschillende bedrijven op het Kennispark. Mannen verpakt in sensoren die je met een app kunt bedienen, een beademingsmasker, een apparaat waarmee je de versheid van aardbeien test (van de rijpere kun je natuurlijk gelijk een cocktail laten maken!) en nog veel meer coole gadgets.

Bij Ecare kun je jouw gezondheidswaardes laten meten door Promeso die deze automatisch koppelt aan ons ECD PUUR. Een mooi voorbeeld van interoperabiliteit dat zorgverleners in de praktijk een hoop extra typewerk scheelt en fouten voorkomt.

Ook het solar team komt met een gave actie, net als FC Twente. En denk je mee over connectivity op ons park? Of dans je liever op de klanken van de Artificial Intelligence DJ? Gewoon relaxen met een drankje kan natuurlijk ook.


Zet alvast in je agenda!


Datum: Donderdag 8 juli 2021

Tijd:
15.30 - 18.30 uur

Locatie:
Innovatiepad, Kennispark