Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Crashcourse Google; wat kun je er allemaal mee?

Crashcourse; Werken met Google in de zorg

Wat begon als Google G suite heet nu alweer een tijdje Google Workspace. En ook in Workspace komt Google regelmatig met nieuwe functionaliteiten voor zijn verschillende kantoordiensten. Best logisch dat je niet meer helemaal het overzicht hebt van wat je nou eigenlijk allemaal met en in Google kunt doen.

Op jullie verzoek organiseren we daarom een digitale crashcourse; Werken met Google, toegespitst op voor de zorg relevante functies.

28 september

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

Sessies van 2 juni en 13 juli zitten vol

We hebben veel aanmeldingen voor de Google crashcourse gekregen. Super leuk. Omdat we de sessies interactief willen houden, hebben we besloten om de sessie nog een keer, of misschien wel meerdere keren, inplannen. De eerstvolgende datum is 28 september om 14 uur.

Wil je er zeker van zijn dat je er op de nieuwe datum bij kunt zijn? Vul dat het formulier onderaan deze pagina in. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding per mail.

Frits Wiersma, adviseur bij Ecare, is zelf een Google enthousiasteling. Hij brengt je in een uurtje weer even helemaal op de hoogte van allerlei handige functionaliteiten die jou in je dagelijkse werk kunnen ondersteunen. Na dit uurtje ga je met handige tips voor het werken met o.a. Gmail en Google Drive weer naar huis.

Heb je nu al vragen over bepaalde functionaliteiten in Google? Neem ze mee en Frits bespreekt ze met je tijdens de kennissessie.

Tot 28 september!

Meld je hier aan