Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Houd uw organisatie fit met de inzet van zorgtechnologie

Digitale ronde tafel over impact maken met ICT voor bestuurders

De inzet van zorgtechnologie bepaalt de toekomstige fitheid van uw organisatie. De druk op de zorg neemt toe, maar door slim gebruik te maken van digitale hulpmiddelen kunt u de druk aan. Zorgtechnologie draagt nu al bij aan diagnose, preventie, bewaking, behandeling of verlichting van ziekten. Maar er is nog veel meer mogelijk in de toekomst.

06 april

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

Deel je mening

Hoe maak ik impact met ICT die het primaire proces daadwerkelijk ondersteunt?

Digitaal denken en doen is belangrijk aangezien de vergrijzing en het personeelstekort blijven stijgen. Doet u niets, dan loopt uw organisatie vast. Neemt u actie, dan kunt u de juiste zorg op de juiste plek op het juiste moment leveren. Uw cliënten en medewerkers zijn u dankbaar.

Workarounds?

Als directeur of bestuurder zult u toekomstige beslissen moeten maken met het oog op de toekomst, dit zal niet altijd even makkelijk zijn. Innovatie en digitale transformatie zijn hierin ontzettend belangrijk, maar tegelijk ook een spannende route. Hoe zorgt u ervoor dat uw strategie en aanpak honderd procent aansluit bij de behoefte van de organisatie? En waar moet u op letten bij het varen op een nieuwe koers?

Om tafel met vakgenoten

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we deze Digital Round Table: “Houd uw organisatie fit met de inzet van zorgtechnologie”

De kennissessie wordt gehouden op dinsdag 6 april van 10.30 tot 12.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Het programma

10.25 uur

Inbellen deelnemers


10.30 uur

Aftrap door Ecare en bestuurder Miriam Traudes van Esdégé-Reigersdaal


10.45 uur

Start Digital Round Table over de volgende onderwerpen:

  • De mogelijkheden van zorgtechnologie binnen de gehandicaptenzorg
  • Onderdelen van een succesvolle digitale transformatie en hoe u valkuilen omzeilt
  • Strategie bepaling en de aanpak voor een succesvolle inzet van zorgtechnologie


12.00 uur

Afronding en afsluiting


Het bespreken van zelf ingebrachte stellingen en/of vragen worden ingepland na afloop van deze sessie.


Wil je erbij zijn?

Omdat er op 6 april maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, vragen we u ons even te mailen als u graag wilt aanschuiven. Mail naar marlot.wopereis@ecare.nl en u hoort snel van ons.