Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Veelgestelde vragen

Vraag maar raak

Uiteraard staan wij altijd klaar om jou te helpen met al je vragen. Om het jezelf makkelijker te maken, hebben wij hieronder de meest voorkomende vragen voorzien van een antwoord. Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem. Wij zijn altijd bereikbaar.

Dé werkplek van nu is in de cloud

Veel zorgorganisaties vragen zich af of hun ict de uitdagingen van morgen ook aan kan. Werk je in de cloud of een digitale werkplek, dan is dat het geval. Op deze pagina lees je er meer over de 7 kenmerken van de cloud.

Wat is User Provisioning?

User Provisioning is een techniek dat het beheer van digitale werkplekken eenvoudig maakt.

We zetten 3 vragen en antwoorden over User Provisioning voor je op een rij.

Wat is Single Sign On?

Je herkent het waarschijnlijk wel. Dagelijks inloggen op meerdere systemen met ieder zijn eigen inloggegevens. Lastig hè? Maar dat strenge digitale toegangsbeleid is nodig om gegevens te beschermen. Gelukkig kan inloggen nu makkelijk én net zo veilig via Single Sign On (SSO). Dat betekent dat je maar één keer hoeft in te loggen en daarmee toegang hebt tot alle softwareprogramma’s waarmee je werkt. Hartstikke handig dus!

Onze collega's Sophie en Daan vertelden hoe het werkt tijdens het webinar 'Single Sign On en de voordelen voor de zorg'.

Hoe is de informatieveiligheid geregeld bij Plein?

Informatieveiligheid is belangrijk om de persoonlijke en zorggegevens van je cliënten en jezelf te beschermen. Maar hoe goed je beveiliging technisch ook is geregeld, de mens vormt de zwakste schakel. Dus bewust omgaan met digitale middelen is de beste beveiliging. Neem als stelregel; zorgen voor de fysieke cliënt = zorgen voor de digitale cliënt. Lees meer over gegevensveiligheid en hoe Ecare handelt in geval van een datalek.

Hoe verloopt de communicatie via Plein?

Hoe verloopt de communicatie nu in je zorgorganisatie? Waarschijnlijk via diverse kanalen als e-mail, WhatsApp, teamrapportages, nieuwsbrieven? Zijn alle belanghebbenden op de hoogte? Via Plein stroomlijn je alle communicatie effectief. Iedereen weet wat er gebeurt, iedereen blijft betrokken bij je zorgorganisatie.

Nieuwsgierig hoe Plein dit doet?