Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Nieuws 25 maart 2020

Hulp bij subsidieaanvraag digitale technologieën

De wijkverpleging en thuiszorg staan onder druk door personeelstekorten en regellast. De vermindering van de administratieve lasten en de inzet van slimme digitale zorg kan hier zeker een bijdrage in leveren.


Een heel goed en belangrijk initiatief waar velen van jullie ongetwijfeld gebruik van willen maken. Om nou niet te veel tijd kwijt te zijn aan de administratieve rompslomp rondom de subsidieaanvraag, helpen wij je daarbij. Wil je als zorgorganisatie gebruik gaan maken van deze subsidieregeling? Dan helpen wij je kosteloos bij de aanvraag.

Je kunt de subsidie gebruiken zoals jij dat wilt. Of dat nou producten van Plein of diensten vanuit Ecare zijn of niet, dat maakt ons niet uit. Als jullie en jullie cliënten ermee geholpen zijn, dan zijn wij al blij.


Wil je de subsidie gebruiken om extra te investeren in digitale zorg op afstand, maar weet je niet zo goed wat je daarvoor nodig hebt? Dan kunnen wij je op basis van onze oplossingen een tweetal standaardpakketten aanbieden, waar je gebruik van kunt maken; 1 voor Google-klanten en 1 voor Microsoft-klanten. Of je hier nou voor kiest, of toch voor een ander product, de keuze is uiteraard aan jou!

Wil je graag hulp bij de subsidieaanvraag en/of ben je benieuwd naar de oplossingen die wij je kunnen bieden voor extra digitale zorg? Neem contact met ons op via info@ecare.nl