Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Nieuws 03 april 2020

Webinar: Hoe draagt dé online werkplek bij aan een hogere productiviteit?

Hoe zorg je ervoor dat de diverse softwareapplicaties – die je nu eenmaal nodig hebt in je vak als zorgprofessional – een logische plek krijgen in je dagelijkse werkproces zonder dat je het als belastend gaat ervaren? Want je wil natuurlijk niet steeds klikken tussen al die systemen en je wilt al helemaal niet iedere keer weer je gebruikersnaam en wachtwoord hoeven intikken.


Hier komt Plein om de hoek kijken! Plein volgt jou namelijk precies in jouw werkproces. Of je nu de wijk in gaat, op de groep staat, of je bezighoudt met de declaraties. Plein weet precies wat jij nodig hebt en zorgt dat het binnen handbereik is.


In het Webinar ‘Plein: Hoe draagt dé online werkplek bij aan een hogere productiviteit?’, hebben jullie voor het eerst kennis kunnen maken met onze nieuwe oplossing Plein. Wouter en Sophie hebben de eerste beelden gedeeld, uitleg gegeven en jullie vragen beantwoord. Klik op de onderstaande oranje button en laat je gegevens achter, om het webinar terug te kunnen kijken.

Als je onderstaand formulier invult, verwijzen wij je door naar de video en zorgen wij ervoor dat je de link naar de video in je mailbox ontvangt. Hierdoor kun je de video altijd rechtstreeks vanaf jouw inbox vinden en hoef je niet elke keer je gegevens achter te laten.