Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Over ons

Met een gedreven en ervaren team werken wij dagelijks aan mooie en slimme oplossingen voor de zorg in Nederland. We bedenken, ontwikkelen en implementeren deze softwareoplossingen met veel aandacht voor het werkproces van de eindgebruikers. We streven ernaar het werk van mensen werkzaam in de zorg eenvoudiger en fijner te maken.

Ict die klopt

Ook al zul je het in eerste instantie niet denken, wij zijn er eigenlijk vooral voor de ict-teams in de zorg.

In deze teams zitten namelijk de pro’s die ervoor zorgen dat hun collega’s perfect ondersteund worden in hun dagelijkse werk dankzij de inzet van flexibele, veilige, snelle en toegankelijke ict. Ict die tot in de puntjes is afgestemd op het werkproces van de eindgebruiker. Of diegene nu met de tablet de wijk in gaat, met de laptop op de woongroep werkt, of achter de PC op de administratie zit.

Wij zijn er dus op onze beurt om de ict-teams te helpen deze klus te klaren, iedere dag weer.

Wortels in de zorg

Wij helpen zorgorganisaties bij het zo eenvoudig, slim en duurzaam mogelijk inrichten van de ict. De combinatie van onze ‘wortels’ - die liggen namelijk sterk verankerd in de zorg - en onze kennis van cloudoplossingen, digitale werkplekken, infrastructuur én devices, maakt dat wij merken dat wij zorgorganisaties een totaaloplossing weten te bieden die klopt.

Wij creëren een kant-en-klare online werkplek afgestemd op het dagelijkse werk van diegene die er daadwerkelijk mee werkt. Eentje die dus past bij de verschillende professionals werkzaam binnen jouw organisatie. En eentje die meteen werkt. We noemen het Plein.

Het plaatje compleet

Ook verzorgen we de infrastructuur, die deze online werkplekken mogelijk maakt. Bovendien regelen we de devices die je nodig hebt. Ingericht en wel.

En, laat de techniek je in de steek of kom je er gewoon even helemaal niet meer uit wat de ict betreft. Dan bel of mail je ons en kijken we graag met je mee.

Miriam Atcetir Administratie

Okan Düzgün Product Specialist

Thijs Goorhuis Support Specialist

Charissa Huitink Support specialist

Wouter Kranenburg Sales Adviseur

Nancy Geypens Support en operation

Henk-Jan Zweers Technisch specialist

Aniek Fikken Directeur

Harald Timmerman Support en Telecom Engineer

Frits Wiersma Adviseur

Robert Greiving Technisch specialist

Saskia Maatman Operations medewerker