Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Open met Plein!

Digitale werkplek voor de zorg

Wij creëren dé kant-en-klare digitale werkplek voor jou, afgestemd op jouw dagelijkse werk. Of je nu met je tablet de wijk in gaat, met je laptop op de groep staat of op kantoor de administratie verzorgt. Plein is er voor jou.

Plein houdt je op de hoogte

Start je werkdag fris en fruitig, open met Plein. Je klapt je laptop of tablet open en daar lees je meteen het laatste nieuws vanuit jouw organisatie. Nieuwe collega's, nieuwe trainingen op het programma? Met Plein ben je meteen helemaal up-to-date!

Toegang tot al jouw programma's en documenten

Met Plein open je veilig en snel alle programma's die jij nodig hebt op een werkdag. Ook je online documenten vind je eenvoudig met de zoekfunctie.

Als zorgverlener ga je dus heel gemakkelijk van je verlofaanvraag naar je salarisstrook naar je mail en bijvoorbeeld ook naar het ECD. Werk je op de administratie dan schakel je eenvoudig tussen je declaratie, je online documenten, het financiële systeem etc.

Echt maar één keer inloggen met Plein

Herken jij dat nou ook: wil je lekker aan het werk, moet je eerst 4x inloggen voordat je alle programma's die je nodig hebt, hebt opgestart! En, dan hebben we het nog niet eens over het 'ik ben mijn wachtwoord vergeten' euvel. Plein maakt hier voorgoed een einde aan. Je gaat hier na 1x inloggen veilig van het ECD, naar je verlofaanvraag, naar medicatie-app zonder opnieuw in te loggen. Hoe fijn!

De juiste laptop of tablet

Werk je in de zorg, dan zijn er werkzaamheden waar je je laptop of tablet bij nodig hebt: je route bekijken, rapporteren, mailen of de administratie doen. Het is dan prettig werken met een device (tablet of laptop) die bij jou en je werk passen. Ga je veel de wijk in, dan wil je geen zwaar apparaat met je meedragen. Sta je op de groep dan werkt een groter beeldscherm vaak fijner en zit je op de administratie dan heb je baat bij een device dat over voldoende werkgeheugen en opslagruimte beschikt.

We hebben al vele zorgorganisaties geholpen bij het maken van de juiste keuzes en al duizenden devices uitgegeven aan professionals in de zorg. Ingericht en wel. Dus heb je behoefte aan advies? We helpen je graag!

Mis niks meer!

Altijd op de hoogte blijven van onze state-of-the-art ontwikkelingen? Schrijf je met slechts een paar toetsaanslagen in voor onze nieuwsbrief!